Cavalaire

La Petite Cour is een mooi vakantiehuis op het schiereiland van Saint Tropez met een rustige ligging en dicht bij het strand. Het huis ligt slechts 1,2 km van een van de populairste badplaatsen van de Côte d’Azur, Cavalaire-sur-Mer. Het witte zandstrand is maar liefst 4 km breed en watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met surfen, zwemmen en waterskiën.

Cavalaire heeft een gezellige boulevard met restaurantjes, een groot casino en een mooie jachthaven. Voor een fantastische dagtrip neemt u vanuit de jachthaven de boot naar de paradijselijke eilanden Ile de Porquerolles en Ile de Port-Cros. 

Cavalaire-sur-Mer ligt net voor de Golfe de Saint-Tropez tussen Le Lavandou en Sainte -Maxime en is gemakkelijk te bereiken met de auto vanuit Aix-en-Provence en per vliegtuig. Transavia: Rotterdam-Toulon of vanuit Nice of Marseille.

Vanuit Cavalaire-sur-Mer hoeft u alleen maar de fraaie kustweg te volgen voor de mooiste plekjes. het bloemendorpje Bormes-les-Mimosas (22km), natuurlijk het mondaine Saint-Tropez (18km), het Venetië van Zuid-Frankrijk: Port-Grimaud (13km), La Croix-Valmer, het prachtige strand Plage de Gigaro en het bekende 7 km lange strand van Saint-Tropez (Plage Pampelonne) met de beroemde jetset strandtent Club 55.